På vegne av de regionale helseforetakene har Sykehusinnkjøp inngått rammeavtale for korttidsleie av biler. Den nye avtalen trår i kraft 1. februar 2017, og Avis er valgt som leverandør. 

Leverandør

Avis har 172 utleiestasjoner i Norge og er representert på samtlige norske flyplasser. Totalt har de omtrent 6.000 biler til utleie i Norge. For mer informasjon, se avis.no.

Mer informasjon

Avtalen med prislister og avtalenummer for alle HF, er tilgjengelig på Proweb for innkjøpsansvarlige. Ta kontakt medinnkjøpsleder i ditt helseforetak for tilgang til avtaler og priser.

Det er flere måter å bestille leiebil på, for eksempel på www.avis.no, e-post til res@avis.no eller kontakt Avis lokalt. Det er også mulig å bestille via reiseportalen til G Travel. Oppgi avtalenummeret (awd.nr.) som gjelder ditt helseforetak – se listen på neste side. Ansattnummer/ressursnummer oppgis ved bestilling.

Leiebil kan betales på flere måter:

Kredittkort: Avis aksepterer Eurocard/Mastercard, Diners, American Express og Visa.

Faktura til helseforetaket: Avis fakturakort (charge card)/ Avis Preferred-kort fremvises ved leie. Kontakt innkjøpsleder i ditt helseforetak for bestilling av Avis fakturakort.

På www.avis.no: Opprett din egen profil for Avis Preferred-kort som belastes ditt kredittkort og du får dette tilsendt. Ansattbevis fremvises ved utsjekk av leiebil.

Meldinger, nyheter og annet

Avtalen har ingen meldinger

Avtalen gjelder for

 
 
 
 
 
Helse Sør-Øst, Helse Nord, Helse Midt-Norge, Helse Vest, Luftambulansetjenesten ANS

Kontraktsperiode

Avtalen trer i kraft 1. februar 2017 og gjelder fram til 31. januar 2019 med mulighet for inntil to års forlengelse. Dette gjelder alle helseforetak.

Hanna Udnæs Hoel

Mer informasjon

Kontakt Sykehusinnkjøp

Kategorisjef administrasjon (i permisjon til 1. mai 2018) Hanna Udnæs Hoel
E-post: hanna.udnaes.hoel@sykehusinnkjop.no
Telefon: +47 78 95 07 00 Mobil: +47 997 45 961

For RHF og HF tilsluttet avtalen

For tilgang til prislister, kontakt innkjøpsleder i ditt foretak, eller benytt personlig innlogging hos ProWeb

Sist oppdatert
14. desember 2017

Tilbakemelding og avvik

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger?Send e-post til avtaleforvaltning@sykehusinnkjop.no. Ønsker du å melde avvik på avtaler? Send e-post til avvik@sykehusinnkjop.no. For avvik på vikartjenester, bruk avvik.vikar@sykehusinnkjop.no.

Gi tilbakemelding